/ august 26, 2021

Head kliendid!

Seoses Vabariigi Valitsuse poolt kehtestatud korraga peavad alates 26.augustist kõik üle 18 aastased kliendid, kes ööbivad Virtuse hostelis või kasutavad Virtuse spordisaale, sauna, muid ruume, esitama COVID tõendi vaktsineerituse, läbipõdemise või varasemalt tehtud negatiivse testi tulemuse kohta. Kliendid (alates 12.eluaastast), kes ei kasuta meie spordimaja eelnimetatud teenuseid ja ei esita COVID tõendit, peavad siseruumides kandma maski. Tõendi kontrolli teostab organiseeritud ürituste (võistlus, konverents, seminar, spordilaager jm.) puhul ürituse korraldaja, mille kohta esitatakse kinnitus keskuse administraatorile. Üksikkülastajate kontrolli teostab spordimaja administraator.

Mõistvat suhtumist ja tegutsemisele avatust sooviv

Jõgeva Spordikeskus

Jaga uudist